Programul meselor Paşte 2017

  • Programul meselor Paşte 2017

    • martisorul
    • 3 Views
    • Comentariile sunt închise pentru Programul meselor Paşte 2017
    • evenimente

    Vineri 14 aprilie 2017:

    Cina (18:00-20:00 )

    – supa de pui cu galustele

    – Scrijele ca-n Bucovina, muraturi

    – tocinei cu smantana

    – băuturi alcoolice şi răcoritoare

    SAU

    – ciorba de zarzavat

    – fasole verde la ceaun, ardei copti, mamaliguta, muraturi

    – tocinei de post

    – băuturi alcoolice şi răcoritoare

    Sâmbătă 15 aprilie 2017:

    Mic dejun (8:00 – 10:00)

    – foietaj cu sunca si branza/ cu legume

    – oua umplute/ salata de vinete in rosie

    – melc cu mac, nuca si rahat

    – ceai, lapte, cafea

    Prânz (13:00-15:00):

    – bors taranesc cu frecatei

    – ciulama de pui cu hribi, mamaliguta

    – gogosi cu zahar pudra

    – băuturi alcoolice şi răcoritoare

    SAU

    – ciorba de fasole cu frecatei

    – tocanita de hribi, mamaliguta

    – gogosi de post cu zahar pudra

    – băuturi alcoolice şi răcoritoare

    Cina (18:00-20:00 )

    – ciorba de vacuta, turte pe vatra

    – Specialitatea Bucătarului, salată de murături

    – clatite cu dulceata

    – băuturi alcoolice şi răcoritoare

    SAU

    – borş cu sfecla rosie, turte pe vatra

    – piure de cartofi cu ciuperci si vinete pane si salata de sezon

    – clatite cu dulceata

    – băuturi alcoolice şi răcoritoare

    Duminică 16 aprilie 2017:

    Mic dejun (8:00-10:00):

    – oua rosii cu hrean

    – drob de miel, cas, urda, ridichi, rosie, ceapa verde

    – Pasca

    – ceai, lapte, cafea

    Prânz (13:00-15:00)

    – bors de miel

    – sarmale in cuib cu smantana si mamaliguta

    – cozonac

    – băuturi alcoolice şi răcoritoare

    Cina (18:00-20:00 )

    – piftie

    – friptura de miel cu mujdei, mamaliguta si muraturi

    – Alivinca (desert traditional)

    – băuturi alcoolice şi răcoritoare

    Ora 21:00, sala mare de festivitati – BALUL PASTELUI

    Luni 17 aprilie 2017:

    Mic dejun (08:00-10:00):

    – piept de pui cu susan

    – salata de telina, mar, morcove, smantana, nucă

    – prajituri de casa

    – ceai, lapte, cafea

    Prânz (13:00-15:00):

    – ciorba radauteana

    – Tochitura Moldoveneasca cu lapte acru

    – papanaşi cu smantana si dulceata

    – băuturi alcoolice şi răcoritoare