Programul meselor – Revelion 2019

  • Programul meselor – Revelion 2019

    • martisorul
    • 1 Views
    • Comentariile sunt închise pentru Programul meselor – Revelion 2019
    • evenimente

    Sâmbătă 29 dec 2018:

    ☺ Prânz (13:00-15:00)
    – ciorbă de burtă/rădăuţeană
    – Tochitură Moldovenească, cartofi natur, murături asortate
    – tocinei cu smântână
    – băuturi alcoolice şi răcoritoare

    ☻ Cina (18:00-20:00)
    – brânză cu smântână şi mămăliguţă
    – Scrijele ca-n Bucovina, murături
    – clătite cu ciocolată şi banane
    – băuturi alcoolice şi răcoritoare

    Duminică 30 dec 2018:

    ☼ Mic dejun (8:00-10:00)
    – piept de pui cu ou şi susan
    – salată ţelină, măr, morcove, smântână, fistic
    – ştrudel cu mere
    – cereale,lapte, ceai, cafea, apă

    ☺ Prânz (13:00-15:00)
    – ciorbă de legume cu sfeclă rosie
    – Traista Ciobanului, cartofi copţi, murături
    – clătite cu brânză şi stafide
    – băuturi alcoolice şi răcoritoare

    ☻ Cina (18:00-20:00)
    – borş ţărănesc cu frecăţei, turte pe vatră
    – ciulama de pui cu hribi şi smântână, mămăliguţă
    – gogoşele cu zahăr pudră
    – băuturi alcoolice şi răcoritoare

    Luni 31 dec 2018:

    ☼ Mic dejun (8:00-10:00)
    – ruladă Mărţişorul, salată de sfeclă roşie
    – melc cu mac, nucă şi rahat
    – cereale, lapte, ceai, cafea, apă

    ☺ Prânz (13:00-15:00)
    – piftie
    – sarmăluţe în cuib cu smântână şi mămăliguţă
    – pandişpan cu vişine
    – băuturi alcoolice şi răcoritoare
    * 18:00-19:00 – Cafea, ceai, fursecuri

    ☻ Revelion 2019 (21:00)

    Marţi 1 ian 2019:

    ☼ Mic dejun prelungit (09:00-12:00)
    – aperitiv rece tradiţional (tobă, chişcă cu orez=caltaboş, chişcă cu ficat=lebăr, muşchiuleţ afumat, cârnaţi, slănină, caşcaval, ceapă, roşii, castravete, măsline), hrean cu smântână şi ciorbă de potroace la cerere
    – plăcinte Trandafir cu brânză
    – cereale, lapte, ceai, cafea, apă

    ☺ Prânz (14:00-16:00)
    – ciorbă de văcuţă
    – pomana porcului, piure de cartofi, lapte acru
    – prăjitură cu mere
    – băuturi alcoolice şi răcoritoare

    ☻ Revelion Bis (21:00)

    Miercuri 2 ian 2019:

    ☼ Mic dejun (8:00-10:00)
    – clătită cu şuncă şi caşcaval, ouă umplute
    – cozonac
    – cereale, lapte, ceai, cafea, apă

    ☺ Prânz (13:00-15:00)
    – ciorbă de perişoare
    – păstrăv la grătar cu mămăliguţă, cartofi natur şi usturoi
    – papanaşi
    – băuturi alcoolice şi răcoritoare

    ☻Cina (18:00-20:00)
    – supă de pui cu găluştele
    – Specialitatea Bucătarului, murături
    – Alivincă (desert tradiţional)
    – băuturi alcoolice şi răcoritoare

    Joi 3 ian 2019:

    ☼ Mic dejun (8:00-10:00)
    – omletă cu smântână şi kaizer, roşii cu telemea
    – corn cu mac şi rahat
    – cereale, lapte, ceai, cafea, apă

    ☺ Prânz (13:00-15:00)
    – ciorbă rădăuţeană/de burtă/văcuţă/zarzavat
    – Specialitate aripioare de pui, orez, murături
    – Banana Split
    – băuturi alcoolice şi răcoritoare