Ofertă Revelion 2022

 • Ofertă Revelion 2022

  • martisorul
  • 939 Views
  • Comentariile sunt închise pentru Ofertă Revelion 2022
  • evenimente

  Varianta cu 2 nopti – 1300 lei/pers – pensiune completa si acces VIP la Complex Agrement Cacica*

  • vineri 31 decembrie orele 15-16 sosirea, apoi va asteptam sa deschidem impreuna petrecerea de Revelion la ora 21 cu o masa bogata, bauturi la discretie, muzica live, spectacol de datini si obiceiuri si foc de artificii
  • sambata 1 ianuarie – mic dejun prelungit, pranz, cina
  • duminica 2 ianuarie – mic dejun, pranz, ne luam ramas bun la orele 13-15

  Varianta cu 3 nopti – 1500 lei/pers – pensiune completa si acces VIP la Complex Agrement Cacica*

  • joi 30 decembrie orele 15-16 sosirea – cina bogata de “Bun venit! “
  • vineri 31 decembrie – mic dejun, pranz, petrecera de Revelion (ora 21), masa bogata, bauturi la discretie, muzica live, spectacol de datini si obiceiuri si foc de artificii
  • sambata 1 ianuarie – mic dejun prelungit, pranz, cina
  • duminica 2 ianuarie – mic dejun, pranz, ne luam ramas bun la orele 13-15

  Varianata cu 4 nopti – 1700 lei/pers – pensiune completa si acces VIP la Complex Agrement Cacica*

  • joi 30 decembrie orele 15-16 sosirea – cina bogata de “Bun venit! “
  • vineri 31 decembrie – mic dejun, pranz, petrecera de Revelion (ora 21), masa bogata, bauturi la discretie, muzica live, spectacol de datini si obiceiuri si foc de artificii
  • sambata 1 ianuarie – mic dejun prelungit, pranz, cina
  • duminica 2 ianuarie – mic dejun, pranz, cina
  • luni 3 ianuarie – mic dejun, pranz, ne luam ramas bun la orele 13-15
   Pentru varianta cu o zi in plus cu pensiune completa (29 decembrie sau 4 ianuarie) pretul este de 1900 lei/pers.

   

  COMPLEX AGREMENT CACICA (www.www.complexagrementcacica.ro)

  – situat la 2 km de Hotel Martisorul, in apropierea Salinei Cacica, în spatele unui mic restaurant, cuprinde: piscina interioara cu apa sarata, piscina interioara cu apa dulce, piscina interioara cu apa dulce pentru copii, sauna, 2 jacuzzi cu apa dulce si sala de fitness si forta doar pentru persoanele peste 14 ani, masaj (contracost cu programare), salina de suprafata, spatiu de joaca pentru copiii sub 6 ani, biliard, tenis de masa, minigolf, air hockey table, foosball table, sah. Jocurile functioneaza cu jetoane ce se achita separat. Articole necesare pentru acces: costum de baie, prosop, slapi. Accesul cu alimente si bauturi din exterior nu este permis.

  *Conditiile de fuctionare ale centrului SPA vor fi conforme cu reglementarile in vigoare la data sosirii

  Toata mancarea va fi gatita de noi, cu specificul zonei noastre (cele mai gustoase retete traditionale), iar bautura de asemenea din productie proprie (vin de casa, tarie si lichioruri naturale) fara portii (cand se goleste sticla sau carafa, aceasta se va inlocui cu una plina doar in cadrul programului meselor – bautura ramasa pe masa nu se ia in camera!), sucuri, apa minerala si deserturi pregatite in bucatarie (papanasi, clatite, tocinei, prajituri, etc ). Meniul este fix, conform programului meselor afisat.

  Pentru copiii sub 7 ani care dorm in pat cu parintii sejurul este gratuit (fara masa), iar pentru copiii intre 7 si 16 ani care dorm in pat cu parintii pretul sejurului este de 50% din varianta aleasa (include aceeasi masa ca si a unui adult), pentru cei care solicita un pat suplimentar in camera pretul este de 55% din varianta aleasa (include aceeasi masa ca si a unui adult).

  Pe toata durata sejurului dumneavoastra va invitam sa vizitati Mina de sare Cacica – 2 km, Sanctuarul Marian “Adormirea Maicii Domnului” din Cacica – 2 km, Biserica de lemn (monument istoric) Sf. Arhangheli Mihail si Gavril din Partestii de Sus, sau manastirile din zona noastra (Voronet – 20 km, Gura-Humorului – 18 km, Sucevita – 35 km, Putna – 48 km) si sa retraiti bucuria copilariei pe partia de schi cu telescaun “Soimul” din Gura Humorului sau intr-o plimbare cu Mocanita Hutulca prin Moldovita (45 km).

  Rezervarea devine valabila in momentul in care avansul de 50% va intra in contul nostru bancar: RO26RNCB0240023391860001. Se accepta plata cu tichete de vacanta, card de vacanta, card de credit sau numerar.

  In cazul anularii rezervarii pana la data de 1 decembrie returnam 50% din avans iar dupa aceasta data suma nu mai poate fi recuperata. In cazul anularilor survenite in urma aparitiei de restrictii ce tin de situatia de alerta avansul depus va fi returnat total.
  Pentru intrebari sau rezervari va stam la dispozitie la numarul de telefon 0730808727 (9:00-19:00) sau www.hotel-martisorul.ro sau la receptia hotelului daca doriti sa ne faceti o vizita.

  Va asteptam cu drag!