Ofertă Paște 2022

 • Ofertă Paște 2022

  • martisorul
  • 45 Views
  • Comentariile sunt închise pentru Ofertă Paște 2022
  • evenimente

  Varianta cu 2 nopti – 1100 lei/pers – pensiune completa si acces la Complex Agrement Cacica

  Varianta cu 3 nopti – 1400 lei/pers – pensiune completa si acces la Complex Agrement Cacica

  Varianta cu 4 nopti – 1700 lei/pers – pensiune completa si acces la Complex Agrement Cacica

  COMPLEX AGREMENT CACICA este situat la 2 km de Hotel Martisorul, in apropiere de Salina Cacica, în spatele unui mic restaurant si cuprinde: piscina interioara cu apa sarata, piscina interioara cu apa dulce, piscina interioara cu apa dulce pentru copii, sauna, 2 jacuzzi cu apa dulce si sala de fitness si forta doar pentru persoanele peste 14 ani, masaj (contracost cu programare), salina de suprafata, spatiu de joaca pentru copiii sub 6 ani, biliard, tenis de masa, minigolf, air hockey table, foosball table,sah. Jocurile functioneaza cu jetoane ce se achita separat. Articole necesare pentru acces: costum de baie, prosop, slapi. Accesul cu alimente si bauturi din exterior nu este permis. *Conditiile de acces in centrului SPA vor fi conforme cu reglementarile in vigoare la data sosirii.

  RESTAURANT MARTISORUL

  Toata mancarea va fi gatita de noi, cu specificul zonei noastre (cele mai gustoase retete traditionale), iar bautura de asemenea din productie proprie (vin de casa, tarie si lichioruri naturale) fara portii (cand se goleste sticla sau carafa, aceasta se va inlocui cu una plina doar in cadrul programului meselor – Bautura ramasa pe masa nu se ia in camera!), sucuri, apa minerala si deserturi pregatite in bucatarie (papanasi, clatite, tocinei, prajituri, etc.). Meniul este fix, conform programului meselor afisat, dar poate suferi modificari in cazul persoanelor care respecta un regim alimentar special. Pentru copiii sub 7 ani care dorm in pat cu parintii sejurul este gratuit (fara masa), iar pentru copiii cazati cu pat suplimentar in camera parintilor pretul este de 55% din varianta aleasa (include aceeasi masa ca si a unui adult). Nu acceptam animale de companie.
  Pe toata durata sejurului dumneavoastra va invitam sa vizitati Mina de sare Cacica – 2 km, Catedrala Romano-Catolica din Cacica – 2 km, Biserica de lemn (monument istoric) Sf. Arhangheli Mihail si Gavril din Partestii de Sus, sau manastirile din zona noastra (Voronet – 20 km, Gura-Humorului – 18 km, Sucevita – 35 km, Putna – 48 km) si sa va plimbati cu Mocanita Hutulca in Moldovita sau sa urcati cu telescaunul pana la turnul de observare “Soimul” din Gura Humorului. Rezervarea devine valabila cu avans 50%. Restul de plata se va achitat la check-in. Se accepta plata cu tichete de vacanta, card de vacanta, card de credit sau numerar.
  In cazul anularii rezervarii pana la data de 1 aprilie returnam 50% din avans iar dupa aceasta data suma nu mai poate fi recuperata. Pentru intrebari, informatii sau rezervari va stam la dispozitie la numarul de telefon 0730808727 (9:00-20:00), www.hotel-martisorul.ro, www.complexagrementcacica.ro sau la receptia hotelului daca doriti sa ne faceti o vizita.

  Va asteptam cu drag!